Termeni și condiții

SC ELY SWEETS FRESH S.R.L. cu sediul în Jud. Prahova, Târgșoru Vechi, Strada Mănăstirii, Nr. 5, Bl. C88, Ap. 3 înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/1600/2021 , cod unic de inregistrare 44497042 și reprezentată online prin intermediul site-ului web elysfavourites.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC ELY SWEETS FRESH S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului elysfavourites.ro, cu sau fară o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web elysfavourites.ro. Informăm pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

SC ELY SWEETS FRESH S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web elysfavourites.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Dreptul de autor. Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin SC ELY SWEETS FRESH S.R.L. și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail sau folosind formularul de contact.

Comenzile sunt livrate de la sediul nostru din Ploiesti si ajung la destinatie in orasul Ploiesti  aproximativ in 30-50 minute de la inregistrarea comenzii.
Timpul de livrare poate varia in functie de volumul comenzilor inregistrate.